CURS 20-21

Enllaç YouTube

Vídeo de projecte: 1r co-classificat concurs impuls FP categoria innovació CFGS, 2n classificat de la Setmana d'Orientació i Emprenedoria 202

Autors: Arnau Alvarez, Rubén García, Alexander García i Francisco Javier Luque

Resum: Georecycle és una app en Android que fomenta el reciclatge i la millora del medi ambient. Recorda, si tothom recicla el poble guanya!

Enllaç YouTube

Vídeo de projecte: 1r co-classificat concurs impuls FP categoria innovació CFGS

Autors: Daniel Leon i Albert Matarin

Resum: Mitjançant la nostra aplicació podrem reduir aquestes despeses en les compres de queviures, aquesta duu a terme una comparació d’un mateix producte que tu decideixis de diferents supermercats introduint per escrit el nom del producte a una barra de cerca. Permeten saber quin és el producte més econòmic entre els supermercats que introduïm.

Enllaç YouTube

Vídeo de projecte: Accèssit categoria innovació CFGS Concurs ImpulsFP

Autors: José Colacios, Emilio Arredondo, Esther Morales i Jordi Aparicio

Resum: (cast) Sistema de solicitud de visitas a través de la App donde un trabajador veterinario de la clínica podrá responder telemáticamente tu petición, también añadimos apartados de Frequently Asked Questions para encontrar respuestas a las enfermedades y problemas más comunes con las mascotas. Una vez el cliente haya pasado visita a su mascota podrá ver el apartado de Diagnósticos donde queda registrada la fecha de la visita y el prospecto dado por el experto veterinario.

Enllaç YouTube

Vídeo de projecte: Segon premi CFGS Concurs Wapps.cat

Autors: Sergi Rodríguez, Jordi Viera i Joel Hurtado

Resum: El projecte consisteix en una app que permet aclarir els dubtes que puguin sorgir relacionats amb la COVID als integrants dels clubs de futbol donats d'alta en l'app, com per exemple, si els familiars poden assistir a un partit determinat, en quines condicions es pot accedir als vestuaris dels clubs, etc.

+34 937807517

a8034059@xtec.cat

Adreça

add1
Torrent del Batlle, 10
add2
08225 Terrassa
add3
Barcelona

Horari

contact1
Dilluns - Dijous
contact2
08:00 - 22:00 h
contact1
Divendres
contact2
08:00 - 21:00 h