Divendres 14 d'abril es va celebrar la Fase Final de la Copa Cangur, que aquest any per primera vegada constava de dues categories: 1r-2n d'ESO i 3r-4t d'ESO. El Copèrnic havia aconseguit classificar un equip de cada categoria per la Fase Final.

Aquesta Fase Final consistia en unes semifinals, on dels 30 equips classificats passaven 14. Tots dos equips les van superar amb comoditat, per acabar sent un dels 14 millors que lluitarien per guanyar la Copa. Després d'una hora molt renyida amb molts moments de tensió, tots dos equips van acabar 3rs de Catalunya, una medalla de bronze que recompensa tot el treball que han fet els alumnes tant a l'Entorn d'Aprenentatge com a les hores del pati.

En aquest enllaç trobareu una crònica més detallada de com va anar tota la jornada:

Fase territorial

Dijous 19 de gener el Copèrnic ha participat una vegada més a la fase territorial de la Copa Cangur.

Només per la passió que desperta als alumnes aquesta competició, cada any és un èxit el fet d'anar amb tants alumnes motivats per les matemàtiques, però aquest any l'alegria ha estat més gran, ja que hem quedat campions de les dues categories (1r cicle i 2n cicle d'ESO). Això ens obre les portes per la gran final que se celebrarà el 14 d'abril a Montmeló.

És el segon any consecutiu que l'Institut es classifica, cosa que demostra que tants anys d'esforç acaben donant els seus fruits. Durant aquest 2n trimestre ens prepararem bé per fer el millor paper possible i per continuar engrescant a nois i noies a gaudir de les matemàtiques en equip.