Els alumnes Eric Beltran, Joana Martínez i Roger Puig van marxar a Emden a realitzar l'Erasmus+. Aquí ens expliquen la seva experiència:

Viatge

El dia 4 de març ens vam trobar a la Terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona per anar cap a Emden, on comença la nostra aventura.

El viatge va ser llarg, vam agafar un avió des de Barcelona fins a la ciutat d'Hamburg, aproximadament unes 3 hores de viatge. Un cop arribats vam agafar un tren fins a l'estació de tren d'Hamburg per passar més de 5 hores entre trens, el primer fins a la ciutat de Bremen i el segon per continuar fins a la nostra destinació final, Emden.

Vam arribar-hi aproximadament a les 8 del vespre on ens esperaven els propietaris de la casa de lloguer on viviriem els pròxims dos mesos per explicar-nos les coses bàsiques de la casa.

País

Alemanya és un país molt diferent del que estem acostumats. Per començar l'idioma, cap dels tres sabíem parlar en Alemany i ens vam trobar que Emden, en ser una ciutat bastant petita no hi havia molta gent que sabés Anglès. Tot i això, amb alguna paraula que ens van ensenyar com "moin" i "danke" ens en vam sortir bastant bé.

Ens van avisar que portessin roba impermeable, ja que plou bastant, però durant el temps que vam estar-hi va ploure i va fer més mal temps a Terrassa que a Emden, de totes maneres el temps varia molt. Algun dia vam veure que en menys d'una hora podia passar de nevar, a ploure i fins a fer sol.

El terreny de la zona que estàvem era molt pla i molta gent anava amb bici a tot arreu, nosaltres vam llogar unes bicis i vam anar a fer alguna volta per la zona a veure pobles i paisatges al voltant. L'únic problema és que pel fet de ser tot tant pla, feia molt vent durant tot el dia.

Pràctiques

Les nostres pràctiques a l'empresa van començar el dia 7 de març i, amb l'ajuda del Menno i en Juri vam poder avançar en el seu projecte d'ERP i al mateix temps vam aprendre noves coses relacionades amb la migració de dades i els ERP. 

Empresa

HTH-Sinus Electronic GmbH va començar el seu negoci el 1999 i ha estat proporcionant als seus clients un suport expert en el desenvolupament i la producció d'assemblatges electrònics des de llavors.

Els accionistes representen personalment les bones relacions comercials i el desenvolupament de l'empresa. Ja el 2004 va ser possible mudar-se a la seva pròpia sala a Filsum. El 2012, es va afegir una altra sala. En una àrea total de 2.200 metres quadrats, HTH Sinus Electronic GmbH produeix qualitat "Made in Germany". Els clients de llarga data aprecien els canals de comunicació curts i una organització que deixa espai per a la flexibilitat.

Compten amb un potent i modern parc de màquines. Hi ha assembladors (I-Pulse, Hitachi, Sanyo, Universal. SMT, Samsung, DEK i Seho), que equipa, imprimeix i solda tots els dissenys comuns.

Les quatre línies de muntatge SMD es complementen entre si i creen redundància i un alt grau de flexibilitat. Al camp de la tecnologia LED d'última generació, actualment és una de les poques empreses a Alemanya que pot processar plaques de circuit imprès de fins a 1.800 mm de longitud.

El desenvolupament, els canvis de maquetació o la recopilació de beneficis de producció formen part de la gamma de serveis que ofereix l’equip d'experts. Aquí la seva idea és portada a una solució òptima, econòmica i productiva i també ofereixen desagregació de plaques de circuit imprès.

 

+34 937807517

a8034059@xtec.cat

Adreça

add1
Torrent del Batlle, 10
add2
08225 Terrassa
add3
Barcelona

Horari

contact1
Dilluns - Dijous
contact2
08:00 - 22:00 h
contact1
Divendres
contact2
08:00 - 21:00 h