El passat divendres, 14 de febrer, vam celebrar al Copèrnic la Xocolatada Solidària a favor de la investigació contra el càncer infantil. Des de fa algunes setmanes i capitanejats per la Chari Gasulla, membre del PAS i de l’ AFA de l’institut, vam treballar amb l’alumnat voluntari de 4t d’ESO per col·laborar en aquest acte. La recaptació d’enguany, 300 euros,  ha sigut similar a la del curs passat, però en aquesta jornada no només hem recaptat diners, la solidaritat mostrada per l’alumnat de 4t oferint el seu temps i la seva ajuda bolcant-se al màxim per la causa no té preu.  Em sento molt orgullosa de formar part de l’equip del Copèrnic i dels valors que estem transmetent als nostres alumnes. En l’educació de l’alumnat, el saber és important, però el saber ser i el saber estar han de ser les bases que els guiïn a la vida, i és la nostra prioritat.

Agraïm la col·laboració de: Carlos, Iván P., Souli, Paula R., Malika B., Ani, Fatima G., Malika A., Ashley per la col·laboració en la venda de xocolata durant els patis del matí. La implicació durant la tarda de la Ivanna, artista fent el pintacares pels més petits, l’Ashley, la Laia i la Lizbeth, donant-ho tot en els jocs infantils, les Fàtimes, ajudant en tot el que calia, l’Erik, que només ha pogut estar una estoneta però molt profitosa, i els nostres xocolaters, la Malika A., sempre amb un somriure i un “Gràcies per col·laborar”, el Souli, amb la seva timidesa encantadora i que fins i tot permetia fer-li fotografies, i un espontani Adam que ha pogut col·laborar en l’últim moment i que ha sigut de gran ajuda escalfant el màxim de xocolates com si d’un tetris es tractés. La visita de l’alcalde de Terrassa ha sigut una sorpresa per tots ells i ha fet que encara estiguessin més orgullosos de formar part d’aquesta col·laboració i de constatar que el seu gest és molt valuós.

Tanmateix, agraïm la col·laboració del DJ Juanma, exalumne que ens va animar  amb la seva selecció de música,  a l’Ari Ventura, que ens va oferir la seva veu espectacular en una tarda tan especial i al Grup de percussió de Dracs i Bruixes de Can Boada, que va tancar la jornada.

GRÀCIES A TOTES I TOTS, alumnat, professorat i famílies per participar contra el càncer infantil. Satisfets de saber que el Copèrnic tornar a aportar el seu granet de sorra en aquesta lluita.

 

Conxi Martí

Orientadora Educativa

 

 

+34 937807517

a8034059@xtec.cat

Adreça

add1
Torrent del Batlle, 10
add2
08225 Terrassa
add3
Barcelona

Horari

contact1
Dilluns - Dijous
contact2
08:00 - 22:00 h
contact1
Divendres
contact2
08:00 - 21:00 h